אנשי היקב

  • "אנו פועלים לייצר היינות הטובים ביותר שיש ביכולתנו לייצר באחריות סביבתית ואנושית, תוך מחשבה ושיפור תמידיים למען הדורות הבאים"
    קשת רזילי מיכאלי, מנהלת היקב
  • "האדמה שאנחנו דורכים עליה מעניקה לנו המון: אוכל, נופים, מקום מגורים.
    אני חושב בכל יום איך אני יכול להחזיר לה כבוד ואהבה"
    מיכה ועדיה, יינן ראשי
  • "חזון הבר קיימא פוגש אותנו בחוויות ארועי מועדון החברים וגם בסיורי המבקרים ביקב, אנו נרגשים לראות את מידת ההתעניינות שלהם בכל פעם מחדש"
    חגית ממן, מנהלת מרכז המבקרים ומש"א
  • "בנוסף לכל הדברים הטובים שאנחנו עושים כיקב בר קיימא יש לכך גם יתרונות בהיבט הכלכלי"
    שאולי בן ערב , מנהל כספים
  • "המעטנו את השימוש בחומרי ניקוי ביקב ע"י מתקן שטיפה בלחץ בעזרת מים חמים בלבד"
    חננאל שגיא, מנהל מחלקת הייצור
  • "החיבור לטבע נמצא אצל כל אחד מעובדי היקב. אנו חשים אותו בכל תחומי העבודה ובכל יום מחדש"
    אליהו כהן, מנהל אחזקה

  • "אנו פועלים לייצר היינות הטובים ביותר שיש ביכולתנו לייצר באחריות סביבתית ואנושית, תוך מחשבה ושיפור תמידיים למען הדורות הבאים"
    קשת רזילי מיכאלי, מנהלת היקב
  • "האדמה שאנחנו דורכים עליה מעניקה לנו המון: אוכל, נופים, מקום מגורים.
    אני חושב בכל יום איך אני יכול להחזיר לה כבוד ואהבה"
    מיכה ועדיה, יינן ראשי
  • "חזון הבר קיימא פוגש אותנו בחוויות ארועי מועדון החברים וגם בסיורי המבקרים ביקב, אנו נרגשים לראות את מידת ההתעניינות שלהם בכל פעם מחדש"
    חגית ממן, מנהלת מרכז המבקרים ומש"א
  • "בנוסף לכל הדברים הטובים שאנחנו עושים כיקב בר קיימא יש לכך גם יתרונות בהיבט הכלכלי"
    שאולי בן ערב , מנהל כספים
  • "המעטנו את השימוש בחומרי ניקוי ביקב ע"י מתקן שטיפה בלחץ בעזרת מים חמים בלבד"
    חננאל שגיא, מנהל מחלקת הייצור
  • "החיבור לטבע נמצא אצל כל אחד מעובדי היקב. אנו חשים אותו בכל תחומי העבודה ובכל יום מחדש"
    אליהו כהן, מנהל אחזקה