אנשי היקב

  • "אנו פועלים לייצר היינות הטובים ביותר שיש ביכולתנו לייצר באחריות סביבתית ואנושית, תוך מחשבה ושיפור תמידיים למען הדורות הבאים"
    קשת רזילי מיכאלי, מנהלת היקב
  • "האדמה שאנחנו דורכים עליה מעניקה לנו המון: אוכל, נופים, מקום מגורים.
    אני חושב בכל יום איך אני יכול להחזיר לה כבוד ואהבה"
    מיכה ועדיה, יינן ראשי
  • "פיתוח בר קיימא איננו טרנד חולף אלא אחריות שהיקב בחר לקחת ולהוביל, החלטנו שזו הדרך הנכונה להתנהל ביחד עם הטבע"
    אייל פרנקו, מנהל שיווק ומכירות
  • "חזון הבר קיימא פוגש אותנו בחוויות ארועי מועדון החברים וגם בסיורי המבקרים ביקב, אנו נרגשים לראות את מידת ההתעניינות שלהם בכל פעם מחדש"
    חגית ממן, מנהלת מרכז המבקרים ומש"א
  • "בנוסף לכל הדברים הטובים שאנחנו עושים כיקב בר קיימא יש לכך גם יתרונות בהיבט הכלכלי"
    שאולי בן ערב , מנהל כספים
  • "המעטנו את השימוש בחומרי ניקוי ביקב ע"י מתקן שטיפה בלחץ בעזרת מים חמים בלבד"
    חננאל שגיא, מנהל מחלקת הייצור
  • "החיבור לטבע נמצא אצל כל אחד מעובדי היקב. אנו חשים אותו בכל תחומי העבודה ובכל יום מחדש"
    אליהו כהן, מנהל אחזקה
  • "לעשות את המיטב היום מבלי לפגוע בדורות הבאים"
    בועז מזרחי אדם, יינן
  • "חזון בר-הקיימא שנולד ביקב עובר באופן טבעי לשטח. עשרות מסעדות מוזגות יין מהחבית וחוסכות שימוש באלפי בקבוקי יין מדיי שנה"
    שיר בן מובחר, מנהלת פיתוח שווקים

  • "אנו פועלים לייצר היינות הטובים ביותר שיש ביכולתנו לייצר באחריות סביבתית ואנושית, תוך מחשבה ושיפור תמידיים למען הדורות הבאים"
    קשת רזילי מיכאלי, מנהלת היקב
  • "האדמה שאנחנו דורכים עליה מעניקה לנו המון: אוכל, נופים, מקום מגורים.
    אני חושב בכל יום איך אני יכול להחזיר לה כבוד ואהבה"
    מיכה ועדיה, יינן ראשי
  • "פיתוח בר קיימא איננו טרנד חולף אלא אחריות שהיקב בחר לקחת ולהוביל, החלטנו שזו הדרך הנכונה להתנהל ביחד עם הטבע"
    אייל פרנקו, מנהל שיווק ומכירות
  • "חזון הבר קיימא פוגש אותנו בחוויות ארועי מועדון החברים וגם בסיורי המבקרים ביקב, אנו נרגשים לראות את מידת ההתעניינות שלהם בכל פעם מחדש"
    חגית ממן, מנהלת מרכז המבקרים ומש"א
  • "בנוסף לכל הדברים הטובים שאנחנו עושים כיקב בר קיימא יש לכך גם יתרונות בהיבט הכלכלי"
    שאולי בן ערב , מנהל כספים
  • "המעטנו את השימוש בחומרי ניקוי ביקב ע"י מתקן שטיפה בלחץ בעזרת מים חמים בלבד"
    חננאל שגיא, מנהל מחלקת הייצור
  • "החיבור לטבע נמצא אצל כל אחד מעובדי היקב. אנו חשים אותו בכל תחומי העבודה ובכל יום מחדש"
    אליהו כהן, מנהל אחזקה
  • "לעשות את המיטב היום מבלי לפגוע בדורות הבאים"
    בועז מזרחי אדם, יינן
  • "חזון בר-הקיימא שנולד ביקב עובר באופן טבעי לשטח. עשרות מסעדות מוזגות יין מהחבית וחוסכות שימוש באלפי בקבוקי יין מדיי שנה"
    שיר בן מובחר, מנהלת פיתוח שווקים