דף הבית

האדמה והטבע הם המפתח להצלחה שלנו.
טבעי שנעשה הכל כדי לשמור עליהם חיים, בריאים ולאורך זמן.

  • פשוט לעשות טוב בכל יום מחדש
    שיתוף פעולה סביבתי
  • מבט קרוב לכרמים
    כרם ,טבע, חי וצומח
  • קרוב לטבע ומחובר למקום
    ההשראה שלנו

"האדמה והטבע הם המפתח להצלחה שלנו.
טבעי שנעשה הכל כדי לשמור עליהם חיים, בריאים ולאורך זמן."
יקב הרי גליל, קרוב לטבע

אודות היקב

בגליל העליון, סמוך לקיבוץ יראון גילנו את יופיו של מפגש משוחרר עם הטבע. חווית המפגש הזו הולידה יקב חופשי ויצירתי בגישה ובעשייה שלו.

 

אנו פועלים עם הטבע ויוצרים יחסים ברי קיימא עם האדמה והכרמים הצומחים מתוכה.
חשוב לנו לשמור על הקיים. לתת לחיים בסביבה לשרות. לתת חזרה.

 

רוצים לדעת עוד?

חנות מועדון הלקוחות

במיוחד עבורכם, יצרנו חנות בה ניתן לרכוש חבילות ומארזים בלעדיים
שיגיעו עד אליכם בלחיצת כפתור.

 

בקרו בחנות

היינות שלנו:

בר לבן

בר לבן

בלנד לבן גלילי המופק מענבי ויונייה וסוביניון בלאן המשתלבים יחדיו ומעניקים רעננות פרי מתקתק לצד חמיצות מעודנת.

הרכב זני: מוסקט קנלי וינוייה וסובניון בלאן


כרמים: הרי הגליל העליון

 

תהליך ייצור: בציר הענבים נעשה בצורה סלקטיבית ורגישה, מיד עם הגעתם ליקב נסחטו הענבים בצורה עדינה. בתום הצללה שנערכה כ 24-48 שעות הותסס היין בטמפרטורות משתנות בין 11-16 מעלות. בסוף התסיסה הופרד היין מן המשקעים והועבר לשהייה במכלי נירוסטה על משקעי שימורים קלים. 


על היין: בלנד לבן גלילי המופק מענבי ויונייה וסוביניון בלאן המשתלבים יחדיו ומעניקים רעננות פרי מתקתק לצד חמיצות מעודנת.

בר רוזה

בר רוזה

יין רוזה המופק מענבי סירה, גרנאש וסנג'ובזה היוצרים יין מרענן עם חמיצות עדינה.

הרכב זני: סירה, טמפרניו, סנג'ובזה, ברברה וגרנאש


כרמים: הרי הגליל העליון


תהליך ייצור: הענבים טופלו בתהליך של יצור יין לבן  מיד עם הגעתם ליקב, לרבות הצללה סטטית במשך 24 שעות ותסיסה קרה בכ-°14. מענבי הגרנאש  יוצר רוזה בשיטת הדימום ((Saignée. ממיכלי תסיסה אדומים הופרשו, מספר שעות לאחר קליטת הענבים, אחוזים בודדים של מיץ אשר הותסס בנפרד, במטרה לשמור על רעננות היין וטעמי הפרי.


על היין: יין רוזה המופק מענבי סירה, גרנאש וסנג'ובזה היוצרים יין מרענן עם חמיצות עדינה.

בר סירה

בר סירה

יין זני צעיר בעל צבע סגול עמוק, עשיר בניחוחות רעננים של סיגליות דובדבן בשל שזיף שחור ורמז לניחוח רגבי אדמה. ליין מרקם קטיפתי ומלא עם סיומת נעימה וארוכה.

הרכב זני: סירה


כרמים: הרי הגליל העליון


תהליך ייצור: 7-14 ימי תסיסה במיכלי נירוסטה. תסיסה מלולאקטית וששה חודשי יישון במכלי נירוסטה לשימור האופי הפירותי של היין.


על היין: יין זני צעיר בעל צבע סגול עמוק, עשיר בניחוחות רעננים של סיגליות דובדבן בשל שזיף שחור ורמז לניחוח רגבי אדמה. ליין מרקם קטיפתי ומלא עם סיומת נעימה וארוכה.

בר מרלו

בר מרלו

יין בעל צבע בורדו עמוק ובוהק המעניק ביטוי גלילי ייחודי של ארומת פרי עשירה ברקע ניחוחות של עשבי טיבול טריים, ציפורן וטבק. מרלו קלאסי, עם גוף בינוני עד מלא, מהנה ונגיש לשתייה

הרכב זני: מרלו
כרמים: הרי הגליל העליון


תהליך ייצור: 7-14 ימי תסיסה במיכלי נירוסטה. תסיסה מלולאקטית וששה חודשי יישון במיכלי נירוסטה לשימור האופי הפירותי של היין.

על היין: יין בעל צבע בורדו עמוק ובוהק המעניק ביטוי גלילי ייחודי של ארומת פרי עשירה ברקע ניחוחות של עשבי טיבול טריים, ציפורן וטבק. מרלו קלאסי, עם גוף בינוני עד מלא, מהנה ונגיש לשתייה.

בר קברנה סוביניון

בר קברנה סוביניון

יין המופק מענבי קברנה סוביניון הגדלים בכרמי הגליל העליון. ליין אופי צעיר ורענן עם ארומת פרי עוצמתית ומודגשת

הרכב זני: קברנה סוביניון


כרמים: הרי הגליל העליון


תהליך ייצור: 4-7 ימי תסיסה במיכלי נירוסטה. תסיסה מלולאקטית וששה חודשי יישון במיכלי נירוסטה לשימור האופי הפירותי של היין.


על היין: יין המופק מענבי קברנה סוביניון הגדלים בכרמי הגליל העליון. ליין אופי צעיר ורענן עם ארומת פרי עוצמתית ומודגשת

AVIV לבן

AVIV לבן

יין ארומטי מרענן בעל ניחוחות פריחת הדרים, אפרסק בשל ונקטרינה. ליין מרקם מענג וסיומת ארוכה.

הרכב זני: ויונייה, סוביניון בלאן וגוורצטרמינר
תהליך ייצור: 7 ימי תסיסה במיכלי נירוסטה. תסיסה מלולאקטית וששה חודשי יישון במיכלי נירוסטה לשימור האופי הפירותי של היין.
על היין: יין ארומטי מרענן בעל ניחוחות פריחת הדרים, אפרסק בשל ונקטרינה. ליין מרקם מענג וסיומת ארוכה. 

AVIV רוזה

AVIV רוזה

ליין צבע ורדרד מזמין עם ניחוחות מרעננים של פרחי בר ודובדבן חמוץ. היין הינו יין רוזה יבש בעל מרקם קל סיומת ארוכה ומרעננת

הרכב זני: סנג'ובזה, טמפרניו, מלבק וברברה  
תהליך ייצור: ענבי סירה נבצרו בשעת בוקר קרירה לשם שמירה על רעננות טעמי הפרי . הענבים נקלטו ביקב ונסחטו מידית לקבלת התירוש . לאחר הצללה של 24 שעות התירוש הותסס עד ליובש בטמפרטורה נמוכה לשם שמירה על חיוניות ניחוחות וטעמי הפרי של היין.
על היין: ליין צבע ורדרד מזמין עם ניחוחות מרעננים של פרחי בר ודובדבן חמוץ. היין הינו יין רוזה  יבש בעל מרקם קל סיומת ארוכה ומרעננת.

AVIV אדום

AVIV אדום

יין המופק מענבים הגדלים בכרמי הגליל העליון. ליין צבע אדום בוהק . יין צעיר ופירותי עם ניחוחות של דובדבן אדום פירות יער ותבלינים בעל מרקם רך וקטיפתי עם סיומת ארוכה ומענגת.

הרכב זני: קברנה סוביניון, סירה ופטי ורדו  
תהליך ייצור: 7 ימי תסיסה במיכלי נירוסטה והתיישן בחביות עץ אלון במשך כחצי שנה. 
על היין: יין המופק מענבים הגדלים בכרמי הגליל העליון. ליין   צבע אדום בוהק . יין צעיר ופירותי עם ניחוחות של דובדבן אדום פירות יער ותבלינים בעל מרקם רך וקטיפתי עם סיומת ארוכה ומענגת.

סתיו לבן

סתיו לבן

בלנד לבן גלילי המופק מענבי ויונייה, מוסקט קנלי וסוביניון בלאן, המשתלבים יחדיו ומעניקים יין נפלא, בעל ארומות עשבוניות ופירות טרופים עדינים.

הרכב זני: ויונייה, מוסקט קנלי וסוביניון בלאן

 

אזור גידול: הרי הגליל העליון

 

תהליך הייצור: בציר הענבים נעשה בצורה סלקטיבית ורגישה, מיד עם הגעתם ליקב נסחטו הענבים בצורה עדינה. בתום הצללה שערכה כ 24-48 שעות הותסס היין בטמפרטורות משתנות בין 16-11 מעלות. בסוף התסיסה הופרד היין מן המשקעים והועבר לשהייה במכלי נירוסטה על משקעי שמרים קלים.

סתיו פטי ורדו

סתיו פטי ורדו

צבע סגול עמוק בוהק עם ניחוחות של פירות יער כהים, פטל ודובדבנים לצד ארומה של וניל, קפה ועץ אלון צרפתי.

הרכב זני: פטי ורדו

 

אזור גידול:  הרי הגליל העליון

 

תהליך ייצור:  7 ימי תסיסה במיכלי נירוסטה והתיישן בחביות עץ אלון במשך כ-4 חודשים


על היין: צבע סגול עמוק בוהק עם ניחוחות של פירות יער כהים, פטל ודובדבנים לצד ארומה של וניל, קפה ועץ אלון צרפתי

סתיו אדום

סתיו אדום

יין צעיר ופירותי עם ניחוחות של פירות אדומים, קסיס, אוכמניות וסיומת ארוכה וקטיפתית

הרכב זני: מרלו, קברנה סובניון וסירה

 

אזור גידול:  הרי הגליל העליון

 

תהליך ייצור:  7 ימי תסיסה במיכלי נירוסטה והתיישן בחביות עץ אלון במשך כ-4 חודשים


על היין: יין צעיר ופירותי עם ניחוחות של פירות אדומים, קסיס, אוכמניות וסיומת ארוכה וקטיפתית

גליל רוזה

גליל רוזה

ליין צבע ורדרד מזמין עם ניחוחות טריים של אפרסק לבן ופרחי בר גליליים לצד חמיצות מרעננת.

אזור גידול: הרי הגליל העליון
הרכב זני: סנג'ובזה, טמפרניו, מלבק וברברה  
תהליך הייצור: הענבים נבצרו בשעת בוקר קרירה לשם שמירה על רעננות טעמי הפרי.
הענבים נקלטו ביקב ונסחטו מידית לקבלת התירוש. לאחר הצללה של 24 שעות התירוש הותסס עד ליובש בטמפרטורה נמוכה לשם שמירה על חיוניות ניחוחות וטעמי הפרי של היין .

אלון לבן

אלון לבן

בלנד לבן גלילי המופק מענבי ויונייה ושרדונה. ליין ארומה עשירה של אגס בשל פאי תפוחים לצד ניחוחות רעננים של מנטה ופריחת הדרים.

אזור גידול: הרי הגליל העליון
הרכב זני: ויונייה ושרדונה 
תהליך הייצור: בציר הענבים נעשה בצורה סלקטיבית ורגישה, מיד עם הגעתם ליקב נסחטו הענבים בצורה עדינה. בתום הצללה שערכה כ 24-48 שעות הותסס היין בטמפרטורות משתנות בין 16-11 מעלות. כ 40 אחוז מן היין תסס והתיישן בחביות עץ אלון צרפתי למשך שלושה חודשים.
בסוף התסיסה הופרד היין מן המשקעים והועבר לשהייה במכלי נירוסטה על משקעי שמרים קלים התורמים ליין איכויות של מרקם וניחוחות של אפיה.

אלון

אלון

אדום אטום בצבע, ליין ארומה של דובדבן בשל, פירות יער, רגבי אדמה, עשבי תיבול, חמאה ועץ אלון קלוי. ליין מרקם מלא עם סיומת ארוכה ומענגת. אלון 2020 התיישן במשך שנה בחביות עץ אלון צרפתי.

הרכב זני: קברנה סוביניון, מרלו וסירה
כרמים: הרי הגליל העליון
תהליך ייצור: היין התיישן במשך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי
על היין: אדום אטום בצבע, ליין ארומה של דובדבן בשל, פירות יער, רגבי אדמה, עשבי תיבול, חמאה ועץ אלון קלוי. ליין מרקם מלא עם סיומת ארוכה ומענגת. היין התיישן במשך שנה בחביות עץ אלון צרפתי.

גליל אלה

גליל אלה

ליין צבע אדום עמוק חמיצות עדינה ומאוזנת מרקם מלטף, וסיומת ארוכה. בארומה ליין ניחוחות של דובדבן אוכמניות קפה ועץ אלון

הרכב זני: סירה, ברברה וגרנאש.
כרמים: הרי הגליל העליון
תהליך ייצור: תסיסה כהלית על עם קליפות הענבים בטמפרטורה של כ-°28 מעלות צלסיוס במשך 7-13 יום. תסיסה מלולאקטית מלאה בחביות עץ אלון , כשנה יישון בחביות עץ אלון צרפתי.
על היין: ליין צבע אדום בוהק בעל ניחוחות של פטל אדום, דובדבן חמוץ ועשבי תיבול, חמיצות רעננה מאוזנת ומרקם מלטף עם סיומת ארוכה.

קברנה פרנק

קברנה פרנק

קברנה פרנק בעל צבע אדום ארגמן בוהק בעל ניחוחות מתובלים של דובדבן אדום ,פירות יער בשלים עשב קצוץ וניל ועץ אלון . ליין מרקם קטיפתי מזמין עם סיומת ארוכה.

הרכב זני: 100% קברנה פרנק 
תהליך ייצור: תסיסה על קליפות בטמפרטורה של כ-°28 במשך 10 ימים. תסיסה מלולאקטית מלאה, כשנה יישון בחביות עץ אלון צרפתי. 
על היין: קברנה פרנק בעל צבע אדום ארגמן בוהק בעל ניחוחות מתובלים של  דובדבן אדום  ,פירות יער בשלים עשב קצוץ וניל ועץ אלון  . ליין מרקם קטיפתי מזמין עם סיומת ארוכה.  

גליל סירה

גליל סירה

יין אדום ארומתי בעל ניחוחות של פטל שחור רגבי אדמה. ליין מרקם מפתה עם סיומת ארוכה.

אזור גידול: הרי הגליל העליון
הרכב זני: סירה

תהליך הייצור: תסיסה על קליפות בטמפרטורה של כ-°28 במשך 7 ימים. תסיסה מלולאקטית מלאה, כשנה יישון בחביות עץ אלון צרפתי.

קברנה סובניון

קברנה סובניון

יין מענבי קברנה סובניון הגדלים בכרמי הגליל העליון. יין אלגנטי ונגיש עם ניחוחות של פירות יער בשלים ותבלינים לצד רמזים של עץ אלון טבק ורגבי אדמה , גוף מלא וסיומת ארוכה וקלאסית.

הרכב זני: 100% קברנה סוביניון
תהליך ייצור: 4-7  ימי תסיסה במיכלי נירוסטה. תסיסה מלולאקטית בחביות עץ אלון . היין התיישןן במשך כשנה בחביות עץ אלון צרפתי. 
על היין: יין מענבי קברנה סובניון הגדלים בכרמי הגליל העליון. יין אלגנטי ונגיש עם ניחוחות של פירות יער בשלים ותבלינים לצד  רמזים של עץ אלון טבק ורגבי אדמה , גוף מלא וסיומת ארוכה וקלאסית.

מרלו

מרלו

ליין צבע בורדו עוצמתי ניחוחות של פירות יער ודובדבן בעל מרקם בינוני וסיומת ארוכה.

אזור גידול: הרי הגליל העליון
הרכב זני: מרלו.
תהליך הייצור: תסיסה על קליפות בטמפרטורה של כ-°28 במשך 7 ימים . תסיסה מלולאקטית מלאה, כשנה יישון בחביות עץ אלון צרפתי. 

גליל גוורצטרמינר

גליל גוורצטרמינר

יין ארומטי ורענן עם מתיקות עדינה של פרי טרופי, תבלינים ופריחה ליין מתיקות מרומזת, גוף בינוני וסיומת ארוכה ונעימה. משתלב נהדר עם מנות פתיחה מרעננות ושלל מנות מהמטבח האסיאתי.

הרכב זני: 100% ענבי גוורצטרמינר
אזור גידול: הרי הגליל העליון, כרם מנרה
תהליך ייצור: ענבי הגוורצטרמינר נבצרו בשעות בוקר מוקדמת ותססו במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה במטרה לשמר את הטעמים הרעננים של הענבים.
על היין: ליין מתיקות מרומזת, גוף בינוני וסיומת ארוכה ונעימה. משתלב נהדר עם מנות פתיחה מרעננות ושלל מנות מהמטבח האסיאתי.

פטי ורדו

פטי ורדו

יין אדום יבש בעל צבע סגול עמוק עם ניחוחות של פירות יער בשלים, עשיר ומלא בטעמים

הרכב זני: פטי ורדו
כרמים: הרי הגליל העליון
תהליך ייצור: תסיסה על קליפות בטמפרטורה של כ-°28 במשך 7 ימים . תסיסה מלולאקטית מלאה, כשנה יישון בחביות עץ אלון צרפתי.
על היין: יין אדום יבש בעל צבע סגול עמוק עם ניחוחות של פירות יער בשלים, עשיר ומלא בטעמים

בלאן דה נואר

בלאן דה נואר

יין רענן בעל צבע בהיר וירקרק . ליין מרקם משי ניחוחות של פריחת ורדים, אפרסק ,דובדבן חמוץ ורמז לניחוח עשב טרי. מאפייני הזן גרנאש (אדום) נשמרים בגרסה רעננה אביבית.

הרכב זני: 100% גרנאש
כרמים: הרי הגליל העליון
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בציר ידני- סלקטיבי ועברו סחיטה עדינה באשכולות שלמים. התסיסה ארכה כשלושה שבועות והתנהלה בטמפרטורות משתנות בין 12 - 18 מעלות צלזיוס.
על היין: יין רענן בעל צבע בהיר וירקרק . ליין מרקם משי ניחוחות של פריחת ורדים, אפרסק ,דובדבן חמוץ ורמז לניחוח עשב טרי. מאפייני הזן גרנאש (אדום) נשמרים בגרסה רעננה אביבית.   

גרנאש

גרנאש

יין אדום יבש במיוחד בעל צבע אדום בוהק, עם ניחוחות דובדבן אדום לצד ארומות של תבלינים, אדמה ורמז לעץ אלון.

הרכב זני: 100% גרנאש
כרמים: הרי הגליל העליון
תהליך ייצור: תסיסה כהלית  על קליפות בטמפרטורה של כ-°26 במשך 7 ימים. תסיסה מלולקטית מלאה, כשנה יישון בחביות עץ אלון צרפתי.
על היין: יין אדום יבש במיוחד בעל צבע אדום בוהק,  עם ניחוחות דובדבן אדום  לצד ארומות של תבלינים, אדמה ורמז לעץ אלון.

ברברה

ברברה

אדום בוהק בצבע בעל ארומות עשירות של שזיף אדום, אוכמניות וריבת דובדבנים , ברקע ניחוחות של צמחי תבלין טריים, קפה ועץ אלון קלוי. יין בעל חמיצות נעימה ומאוזנת, גוף מלא עם סיומת ארוכה ומלטפת.

הרכב זני: 100% ברברה
כרמים: כרם יראון, הרי הגליל העליון
תהליך ייצור: תסיסה על קליפות בטמפרטורה של כ-°28 במשך 7-13 מים. תסיסה מלולקטית מלאה וכשנה יישון בחביות עץ אלון צרפתי. 
על היין: אדום בוהק בצבע בעל ארומות עשירות של שזיף אדום, אוכמניות וריבת דובדבנים , ברקע ניחוחות של צמחי תבלין טריים, קפה ועץ אלון קלוי. יין בעל חמיצות נעימה ומאוזנת, גוף מלא עם סיומת ארוכה ומלטפת.  

יראון סובניון בלאן

יראון סובניון בלאן

ירוק בהיר בצבע עם ניחוחות פרי טרופי אפרסק לבן ועשבוניות מעודנת . יין רענן עם חמיצות נוכחת ומרקם קטיפתי ופרץ טעמים טרופיים עשבוניים ומינרליות מאדמת הגליל.

אזור גידול: הרי הגליל העליון, כרם משגב-עם אשר דושן בקומפוסט קפה ממוחזר של נספרסו

הרכב זני: 100% ענבי סוביניון בלאן
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בשעת לילה קרה ועברו סחיטה עדינה . התסיסה ארכה כשלושה שבועות והתנהלה בטמפרטורות משתנות בין 18-12 מעלות צלזיוס. מיד בתום התסיסה, הופרד היין ממשקעיו הכבדים ונשמר מספר חודשים במכלי נירוסטה על משקעי שמרים קלים.
על היין: ירוק בהיר בצבע עם ניחוחות פרי טרופי אפרסק לבן ועשבוניות מעודנת. יין רענן עם חמיצות נוכחת ומרקם קטיפתי ופרץ טעמים טרופיים עשבוניים ומינרליות מאדמת הגליל.

יראון שרדונה

יראון שרדונה

יין לבן יבש, צהוב בוהק בצבע עם ניחוחות של תפוח זהוב בשל, מנדרינה , אגס ורמז לעץ אלון ומינרליות . ליין מרקם משיי עם חמיצות רעננה וסיומת מענגת.

הרכב זני: 100% שרדונה
כרמים: כרם משגב- עם
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בשעת בוקר מוקדמת כאשר הטמפרטורות צוננות . הענבים נסחטו ועברו הצללה של 24 שעות שלאחריה ביצענו שפיה .התירוש תסס בחביות העץ והתישן במשך כחמישה חודשים על משקעי השמרים.
על היין: צהוב בוהק בצבע עם ניחוחות של תפוח זהוב בשל ,מנדרינה , אגס ורמז לעץ אלון ומינרליות . ליין מרקם משיי עם חמיצות רעננה וסיומת מענגת.

יראון רוזה

יראון רוזה

יין רענן עם ניחוחות מפתים של פרחי בר ופריחת הדרים . ליין מרקם משיי חמיצות מודגשת וצבע ורוד רקפת.

אזור גידול: הרי הגליל העליון
הרכב זני: גרנאש, סירה וברברה.

תהליך הייצור: הענבים נבצרו ידנית ונסחטו באשכולות שלמים . התירוש הותסס על יד שימרי בר. לאחר סיום התסיסה היין שהה על משקעי השמרים במשך חמישה חודשים.

סגנון: יין רענן עם ניחוחות מפתים של פרחי בר ופריחת הדרים . ליין מרקם משיי חמיצות מודגשת וצבע ורוד רקפת.

יראון

יראון

יין הדגל של היקב, בלנד המופק מענבים הגדלים בכרמי הגליל העליון. זהו יין עוצמתי בעל צבע בורדו בוהק, מלווה בארומות שופעות של גרגרי יער, דובדבנים וריבת שזיפים על רקע ניחוחות מתובלים של וניל, עשבי תיבול ועץ אלון קלוי. יין מאוזן היטב, גוף מלא וסיומת ארוכה וקלאסית.

הרכב זני: קברנה סוביניון, מרלו, קברנה פרנק ופטי ורדו
כרמים: הרי הגליל העליון
תהליך ייצור: 10-15 ימי תסיסה "על הקליפות" בכ-28 מעלות. תסיסה מלולקטית מלאה ו-16 חודשי יישון בחביות עץ אלון צרפתי
על היין: יין הדגל של היקב, בלנד המופק מענבים הגדלים בכרמי הגליל העליון. זהו יין עוצמתי בעל צבע בורדו בוהק, מלווה בארומות שופעות של גרגרי יער, דובדבנים וריבת שזיפים על רקע ניחוחות מתובלים של וניל, עשבי תיבול ועץ אלון קלוי.
יין מאוזן היטב, גוף מלא וסיומת ארוכה וקלאסית.

יראון סירה

יראון סירה

יין עשיר בעל ארומות בשלות של פטל שחור, שזיף סגול, תותי עץ וריבת אוכמניות עם רמזים לקקאו, ורגבי אדמה . היין עוצמתי ומאוזן היטב, בעל מרקם מלטף, גוף מלא וסיומת וארוכה.

אזור גידול: הרי הגליל העליון
הרכב זני: 100% סירה.

תהליך הייצור: 14-21 ימי תסיסה "על קליפות" בכ-c 28. תסיסה מלולקטית מלאה ו-16 חודשי יישון בחביות אלון צרפתי. 

סגנון: יין עשיר בעל ארומות בשלות של פטל שחור, שזיף סגול, תותי עץ וריבת אוכמניות עם רמזים לקקאו, ורגבי אדמה .  היין עוצמתי ומאוזן היטב, בעל מרקם מלטף, גוף מלא וסיומת וארוכה.

מירון

מירון

ליין צבע סגול עמוק בוהק, בעל גוף מלא, מרקם קטיפתי וסיומת ארוכה ואלגנטית. המירון עשיר בניחוחות של אוכמניות, דובדבן שחור וריבת פטל, המלווים בארומות של שוקולד ותבלין ציפורן.

הרכב זני: 85% סירה, 5% קברנה סוביניון, 10% פטי ורדו
כרמים: הרי הגליל העליון
תהליך ייצור: 14-21 ימי תסיסה "על הקליפות" בכ-30 מעלות. תסיסה מלולאקטית מלאה ו-16 חודשי יישון בחביות עץ אלון צרפתי.
על היין: ליין צבע סגול עמוק בוהק, בעל גוף מלא, מרקם קטיפתי וסיומת ארוכה ואלגנטית. המירון עשיר בניחוחות של אוכמניות, דובדבן שחור וריבת פטל, המלווים בארומות של שוקולד ותבלין ציפורן.

כרם הסלע

כרם הסלע

כרם הסלע ,יין אדום יבש מיוצר מענבי סירה שגדלו בכרם הממוקם סמוך לקיבוץ מלכיה. הגפנים ניטעו לראשונה בשנת 2005 ובשנת 2012 ניטעו חלקות נוספות, מאז הכרם מייצר איכויות יוצאות דופן.

יין כרם הסלע מיוצר מענבי סירה שגדלו בכרם הממוקם סמוך לקיבוץ מלכיה. הגפנים ניטעו לראשונה
בשנת 2005 ובשנת 2012 ניטעו חלקות נוספות, מאז הכרם מייצר איכויות יוצאות דופן. כרם הסלע הוא
פרי עבודתם המשותפת של היינן מיכה ועדיה והכורם חגי קרבל.
יין עוצמתי בצבע סגול עז. היין הרמוני ושופע במגוון ניחוחות של פירות יער, דובדבנים, פטל שחור, רגבי
אדמה, וניל ועץ אלון צרפתי.
ליין מרקם עשיר וסיומת ארוכה.

כרם הצוק

כרם הצוק

מרלו , יין אדום יבש ליין צבע אדום עמוק עם ניחוחות של פרי יער בשל, רגבי אדמה, עשבי תיבול, וניל ועץ אלון, בעל גוף מלא עם מרקם קטיפתי וסיומת ארוכה.

יין כרם הצוק מיוצר מענבי מרלו.
ליין צבע אדום עמוק עם ניחוחות של פרי יער בשל, רגבי אדמה, עשבי תיבול, וניל ועץ אלון, בעל גוף מלא
עם מרקם קטיפתי וסיומת ארוכה.
תהליך הייצור
היין התיישן 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.

כרם הצוק – סירה

כרם הצוק – סירה

צבע סגול עמוק בצבע עם ניחוחות של פרי יער בשל, רגבי אדמה, עשבי תיבול, וניל ועץ אלון

הכרם מניב איכויות מצוינות לאורך השנים וזוכה לגידול בפרוטוקול בר קיימא.
היין הוא תוצר עבודה משותפת של היינן מיכה ועדיה והכורם ברק מאירי העובדים יחדיו מ-2006

כרם יפתח

כרם יפתח

היין מכיל 100% ענבי פטי ורדו הגדלים בכרם יפתח בעמק קדש. היין מייצג את איכויות האזור במיטבן. כרם יפתח מבטא יותר מכול את הסגנון והאופי המייחד את יינות הגליל העליון ועמק קדש רב העוצמה.

צבע סגול עמוק בוהק עם ניחוחות של פירות יער כהים, פטל ודובדבנים לצד ארומה של וניל, קפה ועץ אלון צרפתי. בעל מרקם מלא וסיומת ארוכה ואלגנטית. היין התיישן במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ובעל יכולת התיישנות טובה.

כרם משגב עם

כרם משגב עם

היין אדום אטום בצבע בעל ניחוחות מתובלים של פירות יער, קסיס פלפל שחור, אדמה ואלון עם מרקם מלא וסיומת ארוכה ומענגת . היין התיישן 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.

יין כרם משגב-עם מיוצר מענבי קברנה פרנק שגודלו בכרם משגב-עם, הכרם הצפוני ביותר בישראל. הכרם ניטע בשיפולי רכס רמים ומייצר איכויות יוצאות דופן. כרם משגב-עם מצוי ברום של 800 מטר מעל פני היום על גבול הלבנון . כרם משגב עם מניב איכויות מצוינות לאורך שנים וזוכה לגידול בפרוטוקול בר קיימא ב 2017 הוסמך ככרם בר קיימא.

הכורמים

הכורמים

יין הכורמים מורכב מהענבים המובחרים מחמשת כרמי הדגל של היקב: כרם משגב-עם, כרם האלה, כרם יפתח, כרם יראון וכרם מלכיה ומהווה מחווה למי שעומד מאחוריהם,

אזור גידול: הרי הגליל העליון

הרכב זני: פטי ורדו, קברנה סוביניון, סירה, מרלו וקברנה פרנק
תהליך ייצור: התיישן במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי
על היין: יין הכורמים מורכב מהענבים המובחרים מחמשת כרמי הדגל של היקב: כרם משגב-עם, כרם האלה, כרם יפתח, כרם יראון וכרם מלכיה ומהווה מחווה למי שעומד מאחוריהם, הכורמים הפועלים מבוקר עד ליל במסירות, תשוקה למקום ואהבת האדמה

יין חברים

יין חברים

אדום עמוק בצבע עם ניחוחות של דובדבן בשל פירות יער אדמה וניל ועץ אלון. ליין מרקם מלא וקטיפתי עם סיומת ארוכה.

אזור גידול: הרי הגליל העליון

הרכב זני: פטי ורדו, סירה ומרלו 
תהליך ייצור: תסיסה על קליפות בטמפרטורה של כ-°28 במשך 10-20 יום. תסיסה מלולקטית מלאה, כ- 13 חודשי יישון בחביות עץ אלון צרפתי.
על היין: אדום עמוק בצבע עם ניחוחות של דובדבן בשל פירות יער אדמה וניל ועץ אלון. ליין מרקם מלא וקטיפתי עם סיומת ארוכה. 

  • בנוסף לכל הדברים הטובים שאנחנו עושים כיקב בר קיימא יש לכך גם יתרונות בהיבט הכלכלי
    שאולי בן ערב , מנכ"ל היקב
  • המעטנו את השימוש בחומרי ניקוי ביקב ע"י מתקן שטיפה בלחץ בעזרת מים חמים בלבד
    חננאל שגיא, מנהל מחלקת הייצור
  • החיבור לטבע נמצא אצל כל אחד מעובדי היקב. אנו חשים אותו בכל תחומי העבודה ובכל יום מחדש
    אליהו כהן, מנהל אחזקה
  • אנו פועלים לייצר היינות הטובים ביותר שיש ביכולתנו לייצר באחריות סביבתית ואנושית, תוך מחשבה ושיפור תמידיים למען הדורות הבאים
    קשת רזילי מיכאלי, מנהלת היקב
להזמנת מקום